FOTOGRAFIE VOOR MIJN SOCIAL MEDIA CAMPAGNE


Voor mijn café ben ik op zoek naar iemand die mooie foto’s kan maken voor mijn sociale media, zelf ben ik niet zo handig met de camera wat natuurlijk super jammer is, op advies van mijn dochter heb ik Online Infinity gebeld uit Rotterdam, mijn dochter is bekend met een medewerker en zo zijn wij daar dus terecht gekomen. 

Online Infinity heeft mij geholpen bij het maken van foto’s en bij het beheren van mijn Instagram en facebook pagina’s zelf ben ik niet zo van al die technische snufjes dus dit was helemaal niks voor mij. Ik was erg blij toen zij mij vertelde dat ze ook mijn sociale media pagina’s konden beheren. 

Ze zijn bij mijn café langsgekomen en hebben foto’s gemaakt van de borrelhapjes en drankjes de wij hier verkopen, dit is erg goed gelukt! Ook hebben we besloten in wat voor stijl ik mijn content wil. Ze vroegen naar mijn doelgroep en heb hun verteld hoe ze hen het best kunne benaderen. 

Daarna zijn ze begonnen met de zogezegde sociale media campagnes, dit doen ze nu een aantal weken voor mij en ik ben uitermate tevreden over de samenwerking tot nu toe. Zo heb ik geen omkijken naar al die pagina’s en word er toch extra reclame gemaakt. 

online infinity bureau